Delícia de maduixa

Com aquí encara fa molta calor (avui mateix estàvem a 31ºC al migdia!), vénen de gust aquest tipus de postres refrescants. I aprofitant que encara tenia moltes maduixes de les que vam comprar dissabte passat al Farmer's market, doncs m'he decidit a fer aquesta recepta abans no es féssin malbé. La recepta l'he treta dels blogs de la Gemma de La cuina de casa i de la Teresa de la Maleta de Boston amb petits canvis. I com el seu nom indica... quina delícia!!! :)


Ingredients: (per a 5-6 persones)
  • 1 pot de mascarpone (8oz-226 g)
  • 250 mL de llet sencera
  • 450 mL de maduixes triturades
  • 100 mL de llet condensada
  • 2 sobres de quallada Royal
Preparació:

Es trituren les maduixes en el túrmix i es colen.
En un cassó, es barregen les maduixes triturades i colades amb el mascarpone, la llet sencera i la llet condensada i els polvos de quallada. Es remena fins que arribi gairebé a bullir. S'aboca dins un motlle de silicona i es deixa quallar a la nevera fins al moment de servir.
Jo, a més, he preparat una salsa de maduixes per acompanyar-la.

Bon profit!

11 comentaris:

Sophia ha dit...

Holly...molly... looks heavenly.... just by the photo.. i think i can taste the freshing sweet smooth strawberry dessert taste in my mouth...

Gemma ha dit...

Je je je, quina casualitat amb les maduixes... i no només això, les dues receptes són molt semblants, a la meva només li falten les maduixes triturades per ser gairebé la delícia de maduixa ;)
Amb la salsa trobo que guanya molt, oi?

No tot són postres ha dit...

Ei! ja ho he dit en una altre comentari, és per a dir mmmm!!!

Mercè ha dit...

Sophia, with the strawberry dressing is deliiiiiiicious!! :) You can try to make it! Since you won't find the powder for "quallada", you can replace it with gelatine sheets. Plus this recipe has no wheat or peanuts ;)

Gemma, hehehe. La salsa crec que és el tot!!

Dolça, et recomano que la provis de fer! I sobretot, fes-hi la salsa de maduixes! Llavors és ultra mmmmm ;)

gemma ha dit...

Mercè,
Acabo de descobrir el teu blog i el visitaré sovint!
Felicitats!

Mercè ha dit...

Hola Gemma! Moltes gràcies per la visita! De fet, també t'haig de felicitar jo pel teu blog! Que ja el tinc fitxat ;)

Cuinagenerosa ha dit...

mercè, quina presentació més espectacular, realment es veu deliciós. igual que les natilles. llàstima que aquí anem de cara al fred i de maduixes encara no en tenim, sinó provaria de fer-ne.
fins aviat

Mercè ha dit...

Manel, si us agraden els pastissos aquests tipus mousse, fresquets i amb fruita... us el recomano!! I sobretot amb la salseta de maduixa pel damunt! Que guanya moltíssim!!

Sílvia ha dit...

Fa pocs dies i per casualitat vaig descobrir el teu blog, ja he fet un parell de receptes teves i qui ha provat el resutat li ha agradat molt.
Sóc molt de fer receptes amb xocolata però per canviar una mica volia provar coses noves i he vist aquesta recepta de delícia de maduixa. Fa una pinta espectacular!!! Em podries dir com fas la salsa de maduixa?
Moltes gràcies,

Sílvia

Mercè ha dit...

Sílvia, gràcies pel teu comentari! :)
La salsa de maduixa la faig a ull. Hi poso: maduixes triturades amb el túrmix, unes gotes de suc de llimona per tal de mantenir el color vermell de les maduixes i sucre (al teu gust de dolçor).
Aleshores, ho poso tot en un cassó al foc fins arribar al punt d'espessor desitjat. I tot seguit ho passo pel colador xino per eliminar les llavors de les maduixes.

Sílvia ha dit...

GRÀCIES!!!!