Pastissets de coco

Una recepta pels amants del coco!! ;)
Ara que s'apropa Tots Sants, el coco és un ingredient molt comú a moltes llars per poder fer els panellets. I com aquest any he trobat un coco ratllat com déu mana, he provat aquesta recepta del llibre "Cuinar és senzill" de la Montserrat Seguí. A qui li agradi el coco, recepta senzilla que us recomano!



Ingredients: (per uns 30 pastissets)
  • 2 clares d'ou
  • 125 g de sucre
  • 125 g de coco ratllat
Preparació:

En un bol, es baten les clares juntament amb el sucre fins que quedi una pasta blanca i espessa. S'afegeix el coco i es remena amb compte. Es col·loca dins una màniga pastissera amb broquet arrissat i s'omplen els motlles de paper arrissat fins 3/4 del seu volum. Es col·loquen en una safata de forn i es couen a 180ºC (350ºF) durant 15 minuts.


Bon profit!

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Mmmm! Quina oloreta de coco... voltant pels blogs, es nota que s'acosta la castanyada...
Vosaltres la podeu celebrar com aquí? Trobeu castanyes? O haureu de fer la típica carabassa de Halloween?

Mercè ha dit...

Gemma, aquí no celebrem la castanyada, sinó que tenim la festa de Halloween! Ja penjaré la Jack-O'-Lantern així que la tingui feta ;) Tot i així, es poden trobar castanyes en alguns supermercats tipus coreans, xinos, o àrabs. De fet, ja fa un parell de setmanes que en vaig fer al forn per fer-me passar les ganes. :p Però res a veure amb les castanyes gallegues! :(