Cuina per llaminers a "El Món a RAC1"

Ahir a la nit (matí a Catalunya), vaig rebre un e-mail de la Gemma on em deia que acabava de sentir al programa d'en Jordi Basté, El món a RAC1, que parlaven de la Cuina per llaminers. Després, la Laia i la Txell també m'ho van comentar. :)
Aquesta és la primera aparició d'aquest blog als mitjans de comunicació. No en sabia res i em va fer moltíssima il·lusió!! :)
La veritat és que em vaig sentir afalagada ja que aquest blog no té ni 6 mesos de vida! I em va fer reflexionar... Durant aquest temps, he anat publicant receptes fetes a casa i on la meva escola de cuina han estat els fogons de casa, i la meva mare, la meva mestra cuinera. Així que des d'aquí, dedico aquest reconeixement a la meva mare i a totes les persones, que com ella, des de l'anonimat, en fan de la cuina casolana un art i del seu coneixement una escola!! :)
Moltes gràcies a tot l'equip del programa!

Si el voleu escoltar, dura menys d'un minut...

Cuina per llaminers a RAC1 - Share on Ovi

P.D.: Gràcies a la meva germana pels detalls tècnics! ;)

15 comentaris:

Unknown ha dit...

Un altre cop FELICITATS!

Maria ha dit...

Molt be!! ja ho he sentit... quina ilu t'haurà fet... Ai, la mare, avui no entrarà per la porta de casa de satisfeta amb la seva nena..
Petons.

Anònim ha dit...

Eiii!!! Moltes felicitats!!!
T'ho mereixes!!! Molts petons!!

La cuina vermella ha dit...

Enhorabona!!!

Aurora ha dit...

Hola Mercè, Aquest matí he sentit el comentari. A mi m'ha fet ilusió sentir-ho, imagino que deus estar contentísima. Moltes Felicitats. Petons.

Gemma ha dit...

Felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha dedicat aquest reconeixement a la persona que s'ho mereix més d'aquest món. Felicita també a la teva mare de part meva ;)

glòria ha dit...

Mercè,
L'enhorabona. El programa d'en Jordi basté és un dels meus preferits i tè molta audiència a Catalunya.
Ja fa temps que l'Enric, el meu gran amic i soci de blog em va dir que procedies de Cassà i que la teva mare és de Riudellots. Va anar passant el temps i, com que no sòc gens cuinera, no em vaig posar amb contacte amb tu però ho vaig deixar en llista d'espera: Jo tambè sòc de Riudellots si bè visc a Badalona fa quasi cuaranta anys. No sè si la teva mare és del poble o hi ha vingut a viure...em fa molta gràcia perquè encara hi tin cosins a Riudellots i la meva mare hi va viure fins fa menys de dos anys que es va morir i ens va deixar la casa a la meva germana i a mi. Tot sovint encara hi anem i a Girona tambè.
Ja veus que petit és el mòn.
T'envio salutacions afectuoses.

Manduca ha dit...

La que vale, vale!!!

Mercè ha dit...

Moltes gràcies a tots/es per les vostres felicitacions! :) Aquest reconeixement també és per a vosaltres, que gràcies als vostres comentaris l'aneu alimentant i cada dia va creixent una mica més! ;)
Petons!

Dolors ha dit...

Ei Mercè ja t'ho he comentat, però ha estat molt graciós rebre mails de les meves amigues dient que havien sentit que recomenaven el teu blog a RAC1.
Si és que ara ja ets super famosa!!!

Eva Flores ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!!!
pt!

ANNAFS ha dit...

MOLTES FELICITATS Mercè.
Realment et mereixes que facin esment del teu blog en un programa de ràdio tant escoltat com aquest. El teu blog s' ho val...

Sara Maria ha dit...

Molt bé!!!! Felicitats!!

angels ha dit...

Felicitats Mercè, no ho vaig sentir ,es l’emissora que escolto a la feina a Internet però quan sona el telèfon....Petons

Anna ha dit...

quina il·lusió! et felicito per les receptes i la teva constància tant cuinant com penjant les receptes.