Natilles de maduixa

Tot i fer la delícia de maduixa, encara no vaig eliminar totes les maduixes que ens quedàven. Així que buscant la recepta del flam de moniato, al llibre "Delicias" de l'Eva Arguiñano, he vist la de les natilles de maduixa. I aquí les teniu!


Ingredients: (per 6 racions)
  • 400 g de maduixes
  • 100 g de sucre
  • 750 mL de llet
  • 1 cullerada de farina de blat de moro (Maizena)
  • 5 ous
Preparació:

Es netegen les maduixes i s'hi afegeix la meitat del sucre. Es trituren amb el túrmix i es colen.
En un cassó, s'escalfen 700 mL de llet a foc suau.
Es baten els ous amb la resta de la llet, la farina de blat de moro i el sucre restant. S'afegeix a la llet tèbia sense deixar de remenar. Es continua remenant fins que comenci a espessir. Es retira del foc i es deixa refredar. Quan estigui freda, s'afegeix el suc de maduixa i es barreja. Es guarden a la nevera fins al moment de servir.


Bon profit!

5 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

Hola Mercè! Acabo de descobrir el teu bloc a través del Cafè de Nit i m'ha agrdat molt!!! Aquestes natilles fan molt bona pinta...i ara que podem trobar maduixes tot l'any, a veure si ma'nimo a fer-la.
Petunets,
Eva.

Glòria ha dit...

No sé si encara te'n queden de maduixes per fer un coulis que ens va ensenyar a fer la Mireia Carbó i que val molt la pena i es pot guardar molts i molts dies a la nevera.

Aquí jo la tinc explicada:

http://elcafedenit.blogspot.com/search/label/cuina%3A%20postres

Fins aviat

Núria ha dit...

La maduixa es de las meves fruites preferides, que bones aquestes natilles.

Núria

Gemma ha dit...

Quina ratxa que portes, no pares!
Aquestes natilles les trobo molt originals, perfectes per aprofitar maduixes a punt de fer-se malbé... i ben fàcils de fer :)
Ja m'has donat dues noves idees en un sol dia!

Mercè ha dit...

Hola Eva! Benvinguda i gràcies per visitar el meu blog! :) Aquestes natilles són molt ràpides de fer i bones! I amb una mica de salsa de maduixa per sobre o coulis com diu la Glòria, llavors són per llepar-se'n els dits!

Glòria, ja no em queden maduixes, però encara tenia la salsa de maduixes que vaig fer per la Delícia de maduixa i pel que veig, hi he posat els mateixos ingredients que la Mireia, excepte l'aigua. Gràcies per passar-me la recepta del coulis! :)

Núria, doncs essent la teva fruita preferida... ja ho saps ;)

Gemma, jeje... el cap de setmana és quan tinc més temps normalment, així que ho aprofito. A més, aquestes dues receptes són ben senzilles i no porten feina.