Tancat per Thanksgiving

Com sabeu el dia de Thanksgiving és una de les diades més celebrades als Estats Units, per no dir la que més. I és que es converteix en el dia de reunió familiar davant una taula regnada pel gall dindi i amb una abundància de menjar espectacular. (Ve a ser un semblant de la celebració del Nadal a Catalunya, on es fa el típic dinar familiar). Aquí el Thanksgiving es celebra l'últim dijous del mes de Novembre, a diferència del Canadà on es celebra el segon dilluns d'Octubre. Per tant es converteix en un fantàstic cap de setmana de quatre dies. :)
Tenint en compte que en aquest país es fan molt pocs dies de festa i de vacances (concretament 10 dies festius repartits al llarg de l'any i 10-15 dies de vacances) i que sempre els concentrem al Nadal per poder visitar la família i els amics (
per tant, des del Nadal passat que no hem fet vacances!!) hem decidit aprofitar al màxim aquest cap de setmana llarg d'Acció de gràcies. I marxem cinc dies a Hawaii, concretament a l'illa de Kaua'i!!
Kaua'i és l'illa més vella de tot l'arxipèlag. I també és coneguda com la "Green Island" ja que es manté molt verge i hi plou sovint! De fet, el seu cim més alt el Mount Wai'ale'ale és el punt més humit de tot el planeta terra!! A més, també té un canyó espectacular que Mark Twain el va batejar amb el nom del Grand Canyon del Pacífic. També és coneguda per haver estat l'escenari de moltes pel·lícules entre les quals destaquen King Kong, Jurassic Park o Indiana Jones.
Durant aquests dies intentarem visitar tots els punts d'interès, endinsar-nos a la cultura tradicional hawaiiana, caminar pel mig de boscos tropicals, fer excursions pels penyasegats de la Na Pali coast al nord de l'illa, fer kayak pel riu Wailua... i relaxar-nos una mica a les impressionants platges.
Així que tanco el blog uns dies... fins la tornada! Aloha!

(Na Pali Coast, Kauai - Autor: Julius Klein)

P.D.: Julius, espero que no et sàpiga greu que hagi posat una foto teva!!

13 comentaris:

Maria ha dit...

Oh, com pinta la celebració aquesta.. Quin gust anar a aquestes illes... Són tan paradisiàques com sembla ja el seu nom, Hawaii?
Trobaré a faltar la teva bona entrada diaria, que ja m'havia acostumat a preguntar-me... i avui que farà?
Bones vacances... Petons

Anna ha dit...

Hola Mercè! Quina enveja el teu viatge a Hawaii...nosaltres hi hem esat aquest estiu i hem visitat la Big Island, Oahu i Maui...absolutament espectacular! Espero que ens expliquis les teves aventures a la tornada.
petond,

Anna

Sara Maria ha dit...

Bones festes!!!

El cullerot Festuc ha dit...

Que disfruteu moltíssim d'aquestes merescudes vacances!!!
Petunets,
Eva.

La cuina vermella ha dit...

que guai aneu a Kaua'i!! je,je,je... ja ho sé, estic tonta.

Gemma ha dit...

Que ho passeu molt bé aquests 4 dies a Hawaii!!! Quina enveja!!!!

Anònim ha dit...

Quina enveja poder visitar Hawai... m'encanten els paisatjes ben verds i les platjes paradisíaques, ha de ser impresionant... Bones vacances!!!!!!!!!

Francesc ha dit...

A mi també m'agradaria poder viatjar a Kaua'i... Quina envejaaa!!! Bones vacances!!!

angels ha dit...

Bones vacances, no havia mai fet cap comentari, no tinc blog vaig anar a la trobada d’Alícia, i veig sempre el teu blog

Glòria ha dit...

A la tornada volem crònica, eh?. Que us ho passeu molt bé!.

Fins aviat

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Quin luxe de viatge, i en aquestes dates. Quina enveja sanota. Lo més proper a Hawaii que puc anar ara és la Port Aventura. Jeje, un viatge alucinant, felicitats.
Salut!!!

Anònim ha dit...

Ostres... quina enveja. Ja hi tornaria ara mateix (deixant de banda els mosquits, és clar). Fes servir totes les meves fotos que vulguis. Qué guai Kaua'i!!!!!!!!

J

Mercè ha dit...

Julius, hehe jo també hi tornaria!! És una passada!! La frase aquesta de "que guai Kaua'i" era el nostre lema ;). Merci per la foto! I disfruta de la nostra terra!! :)