Iogurt grec

A falta de no tenir-ne, doncs es fa a casa!
Des que vaig veure la recepta de la mousse de iogurt i formatge de la Gemma de
La cuina de casa (que aviat caurà ;)), que tenia ganes de menjar iogurt grec normal. I avui, tot buscant, he trobat una recepta a mundorecetas per fer-lo a casa. L'hem provat acompanyat d'una mica de salsa de maduixa... i és deliciós!!!!! Cremós... mmmmm!! De vici!!


Ingredients: (per 7 iogurts)
  • 900 mL de llet sencera
  • 100 mL de nata líquida
  • 1 iogurt natural
  • 4 cullerades grans de sucre
Preparació:

Es barregen tots els ingredients procurant que el iogurt quedi ben incorporat. Es reparteix la mescla entre els pots. Es posen a la iogurtera
(sense tapar) i es cobreixen amb la tapa de la iogurtera. Finalment, es posa la iogurtera en marxa i es deixa fermentar durant 8 hores o fins que quallin. Un cop acabat, es tapen i es guarden a la nevera fins al moment de servir.
Pels que no tinguin iogurtera, seguiu el procediment descrit aquí.

Bon profit!

4 comentaris:

Glòria ha dit...

Llàstima, aquesta no la puc fer, tenia una ioghourtera que no feia servir mai, i la vaig llençar!!!!. Ara me'n penedeixo!.

Gemma ha dit...

Fantàstic! Ara ja no tens excusa per provar la mousse de iogurt i formatge ;)

Núria ha dit...

uhmmm...que bo. Jo faig el iogurs sense la ioghourtera...Preescalfo el forn a 50 º una mitga hora o aixi. Apago el forn y fico els iogurt en una caçola o tupper gran, ben tapadet amb una manta polar o amb una tovallola y es queden allà tota la nita.

Mercé segur que estàn boníssim...jo normalment faig però amb llet de soja.

Núria

Mercè ha dit...

Glòria, la meva mare va fer el mateix!! De totes maneres, aquesta recepta la pots fer igualment tal com vaig descriure a la recepta del iogurt casolà o tal com diu la Núria.

Gemma, doncs no em vaig poder resistir i la mousse ja està feta! :p Només falta fer-li la foto ;)

Núria, si així com ho fas tu és l'alternativa per la gent que no tingui iogurtera... No ho he provat mai amb llet de soja! Aquest grec, ha sortit deliciós (i mal m'està el dir-ho)!!