Mousse de iogurt i formatge

Aquesta recepta de la Mireia Carbó, des que la vaig veure al blog de la Gemma de La cuina de casa que tenia ganes de fer-la. Senzilla i tenia tota la pinta de ser deliciosa... I efectivament! No ha decebut! Boníssima!! Tal com diuen la Mireia i la Gemma... ummmmmmmm!!

Ingredients: (per 6 racions)
  • 200 g de formatge cremós d'untar (cream cheese)
  • 3 iogurts grecs
  • 2 cullerades de sucre
  • 150 mL de nata líquida
  • 150 mL de llet sencera
  • 4 fulles de gelatina
Preparació:

En un cassó s'escalfa la llet amb el sucre. Quan arrenqui el bull, es retira del foc i s'afegeix la gelatina prèviament hidratada i es remena fins que es dissolgui.

En un bol, es baten els iogurts i el formatge fins aconseguir una barreja homogènia. S'afegeix la llet amb el sucre i la gelatina.

Es semi-munta la nata i s'afegeix a la mescla anterior. Es barreja amb compte i es reparteix en els motlles. Es deixa quallar a la nevera fins al moment de servir.


Bon profit!

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Hola Mercè! les teves presentacions estan mooolt i mooolt bé! de debó, ens agrada moltíssim com acabes les teves receptes.
Pel que fa aquesta mousse és tant bona i senzilla que sobren totes les paraules i a més, si la recepta prové del bloc de la Gemma és garantia!
petons des de Catalunya!

El cullerot Festuc ha dit...

Mercè, que bona aquesta Mousse...els postres de la Mireia sempre son un èxit assegurat!!!
Petunets,
Eva.

Núria ha dit...

Mercé...aquestes postres m'agraden molt i molt, la presentació t ha quedat xulísima....A la llista de pendents.

Núria

Gemma ha dit...

Us va agradar? A casa van dir que semblava un petit suis natural (s'escriu així?)... entremig d'un iogurt i un formatge cremós... i el toc de la maduixa és favulós!

Mercè ha dit...

Parella vermella! Teniu tota la raó, les receptes de la Gemma no fallen! Per això és un dels meus favorits. ;) Cuideu-vos molt! Petons!

Eva, aquesta mousse és molt suau... entra que ni te n'adones!!

Núria, doncs prova-la! Ja veuràs com t'encantarà!

Gemma, ens va agradar moltíssim!! Aquest tipus de receptes no massa dolces són les que tenen més èxit a casa. Doncs no sé dir-te si s'assembla al "petit suis" perquè no en recordo el gust. Però va quedar amb un gust lleuger a formatge i molt cremós. A nosaltres tant ens va agradar sol com amb la salseta de maduixa. :)